Service på bilen

Så länge bilen är ny gör de flesta regelbunden service på den. Men när bilen har fått några år på nacken slutar många att "kosta på" sin bil en riktig service.

En bil som får regelbunden service:

  • Drar mindre bensin och bidrar till en bättre miljö
  • Startar lättare, framförallt när det blir kallare väder
  • Är säkrare, då onödiga driftstopp kan undvikas

Vilket ger ett högre andrahandsvärde.


Vi tar oss an alla bilmodeller och årsmodeller. Vi har den modernaste utrustning för att kunna göra datadiagnos på din bil. 

Vi erbjuder dig våra populära servicepaket till mycket rimliga kostnader. Helt enligt biltillverkarens krav. Kontakta oss för kostnadsförslag!

Du får alltid ett serviceprogram på de kontroller och åtgärder som gjorts. Vi använder den bästa oljan, filter och reservdelar för din bil. Om vi vid servicen upptäcker något fel, så kontaktar vi dig alltid och du får kostnadsförslag på eventuell reparation. Vi återställer också serviceindikatorn efter fullgjord service. (Släcker servicelampan)

Vi stämplar också din servicebok, där allt dokumenteras. Du vet väl att nybilsgarantin för din bil gäller, även om du servar hos oss och inte enbart hos märkesverkstäder

Bra att ha om du ska sälja din bil.

Garantier

Vid service hos Bil o Motortjänst i Motala gäller din nybilsgaranti. Vi använder alltid originaldelar eller delar av motsvarande kvalitet och följer biltillverkarens servicerekommendationer. Efter utfört arbete stämplar/registrerar vi i din servicebok, vilket är värdefullt den dag du ska sälja eller byta bilen.

Vid service och reparationer använder vi alltid originaldelar eller reservdelar av motsvarande kvalitet. Med originaldel menas att produkten tillverkas exakt enligt den specifikation som användes när delen monterades på bilfabriken. Reservdelar av motsvarande kvalitet är delar som upprätthåller minst originaldelskvalitet, men kan i själva verket också vara högre.

Kontakta oss på 0141-21 11 70